Asociace inkasních agentur

Člen Federace evropských národních asociací inkasních agentur

Ochrana osobních údajů u telefonních hovorů

» Pátek 15. března 2013 | Akce a semináře

Termín: středa 10. dubna 2013, 9:00 – 13:00 hodin

Určeno pro: pracovníky inkasních agentur, pracovníky call center, věřitele, pracovníky v oblasti telemarketingu

Seminář je pořádán ve spolupráci s:

Místo: budova K-centrum, Senovážné nám. 23, Praha 1, jednací místnost č. 16

Přednášející:

Mgr. Josef Prokeš – ředitel odboru legislativy a zahraničních vztahů, Úřad pro ochranu osobních údajů (věnuje se právním aspektům práce s informacemi, IT a ochraně údajů, v letech 2002-2003 byl ředitelem právního a legislativního odboru Českého telekomunikačního úřadu, od r. 2004 působí ve ÚOOU)

Mgr. Petr Kůta – partner v advokátní kanceláři KMVS. 11 let právní praxe v advokacii. Rozsáhlá publikační a přednášková činnost. Ve své praxi se řadu let věnuje právu v oblasti marketingu a reklamy.

Program:

1) Osobní údaje a jejich ochrana – Petr Kůta

  • Zahřívací minitest
  • Pojem „osobní údaj“ a pohled na mobilní telefonní číslo
  • Kdy je třeba získat souhlas se zpracováním osobních údajů a jakou může mít podobu
  • Správce a zpracovatel – jaké postavení má call centrum

2) Databáze a jejich předávání – Josef Prokeš

  • Rizika při předávání databází
  • Na co myslet při ochraně údajů klienta
  • Zabezpečení vůči úniku či zcizení údajů

3) Praktické problémy v call centrech – Josef Prokeš + Petr Kůta

  • Tzv. „obtěžující volání“ a ČTÚ
  • Jsou nahrávky hovorů osobním údajem?
  • Záznam hovoru
  • Projev vůle učiněný telefonicky – smluvní vztahy
  • Dozorová činnost ÚOOÚ – aktuální praxe

4) Výhled do budoucna aneb přípravy nového nařízení EU

Cena: 2 450 Kč za osobu

Zvýhodněná cena pro členy AIA a současné klienty členů AIA: 1 400 Kč za osobu

Každá 4. osoba z jedné společnosti zdarma. Nejsme plátci DPH. V ceně je zahrnuto občerstvení a studijní materiál. Platba předem převodem na účet dle zálohové faktury.

Uzávěrka přihlášek na seminář je 5. dubna 2013!

PŘIHLÁŠKA ke stažení ZDE



Řádní členové

ACZI Logo Alektum B4B Cash collectors
Creditone EOS
Fincollect Logo Finfix intrum justitia KRUK
LogiCall MBA Finance

Přidružení členové

APS Carback Debt Recovery Management
Finio a.s. Kordex Logo Rasmussen SAD Collection
Sigma Unidebt